2011. április 25., hétfő

Nemcsak egészség - páratlan üzleti lehetőség!

Kicsit elkalandozok most a termékek ismertetésétől, mert a különböző zöldség és gyümölcsporokon kívül a cég marketingterve is nagyon vonzó volt számomra.
A korábbi hálózatok, melyeket így vagy úgy megismertem, mindig tartogattak valami kellemetlenséget vagy nekem, vagy a pénztárcámnak. Ha meghallom a havi aktivitást, még most is feláll a szőr a hátamon.
A másik dolog, hogy sosem voltam az a "szerencsés" típus, aki széles mosollyal rá tud venni valakit arra, hogy a 20 kg mosópor mellé még vegyen további 10-et, mert az neki milyen jó lesz vagy hogy X ezerét vegyen mikroszálas törlőrongyot, mert azzal milyen szuperül lehet portalanítani.
Ez az üzlet kiküszöböl minden olyan buktatót, melyet más MLM rendszerek nem tudtak, s ezáltal sokakat megkímél a csalódástól és sikertelenségtől.
Szóval ezt az üzletet mintha nekem találták volna ki.
Vagy Neked, vagy mindannyiunknak?

A lényeg:

- nincs regisztrációs díj
- nem kell minden hónapban termékeket vásárolni, nincs havi aktivitás
- nem kell semmit eladni, termékbemutatót tartani stb.
- nem kell vállalkozónak lenni.

Ez mind nagyon jól hangzik, nem igaz? Remélem a dolog felkeltette az érdeklődésedet! Ha így van, légy az olvasóm, kövesd az eseményeket, tudj meg mindent a Replicator Pannonicum Clubról és persze a termékekről, s légy tagja egy motivált, sikeres csapatnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése