2011. május 16., hétfő

Rendezvény Infók

A májusi rendezvényen sajnos személyesen nem tudtam részt venni, de a csapatom ott volt és sok hasznos infóval tértek megint haza.
Az első előadást Dr. Gálfi Zoltán gyermekgyógyász tartotta. A meglehetősen idősnek látszó orvos a maga rugalmas, fiatalos stílusában nagyon érdekes előadást tartott.
Sok érdekességet mondott a vitaminok fontosságáról magzati és kisgyermekkorban, kiemelve a kalcium, a magnézium a vas, a folsav a D-, és a C-vitamin fontosságát. Felhívta a figyelmünket, hogy a vas mennyire fontos a gyerekek fejlődésében, és sok esetben a központi idegrendszeri problémák egyszerű vashiánnyal kiküszöbölhetőek lennének. A vashoz azonban egész életünk során elengedhetetlen a folsav! Sokszor vaspótló injekciós kezeléseket kapnak emberek, holott a szervezetükből hiányzó folsav nélkül a kóros vashiány még ezzel a kezeléssel sem javítható.A doktor úr kiemelte az EUROVIT kifejezetten gyermekeknek szánt C-vitamin készítményét, amiből hozott számunkra mintát: azon kívül, hogy semmilyen természetes eredetű összetevője nincs, még aszpartámmal teszik finomabbá a gyermekek számára. És mintacsomagot adnak a háziorvosoknak, hogy a szülőkkel megvetessék a műanyagot a gyerekeknek.....

A doktor úr a praxisában elkezdte javasolni a rossz evő, vitaminhiányos, étvágytalan, hiperaktív, nagyon sovány, sokat betegeskedő gyerekeknek a KID-et és a termék két hónapos fogysztása után a gyermekeken látható eredmények születtek: az addig sápadt gyerek arca rózsaszínű lett, kevésbé volt válogatós, ezáltal javult az étvágya, és az egyszerű betegségeknek ellenállt a szervezete. A gyerek jobb kedvű lett, nyitottabb, beszédesebb.
A Pannonicum termékekben minden fontos vitamin, ásványi anyag megvan, természetes formában!


Popé Jánosné Margittól hallhattuk a marketinget, ami minden csapattag számára ismert. Beszélt a termékekről is, és egy érdekes információt osztott meg velünk. Amikor kimennek leszüretelni pl. a meggyet, a fa tetején levő gyümölcsök kerülnek a Pannonicum termékeibe, a fa közepén, alján levő szemek pedig a konzervgyárba.  A káposztának éppen az a külső, sötétzöld levele kerül bele a dobozunkba, amit mi, háziasszonyok is a szemétbe dobunk.....kár, pedig abban vannak az értékes anyagok!
A Margittól hallottuk azt a kifejezést, hogy a QC-ben levő algákat egyszerűen "szemétmágnesnek" is nevezhetjük, hiszen szó szerint magához vonzzák a méreganyagokat és szépen kitakarítják  szervezetünket. Szintén a QC-vel kapcsolatban mondta, hogy a vörösbor milyen fontos a vérképzéshez, de nagyon sokan nem ihatnak alkoholt a munkájuk vagy gyógyszerszedés vagy egyéb más okból, nos nekik nem a BOR-t ajánljuk, hanem a POR-t, a QC-t!

Hallhattunk még előadást Mátrai Szilárdtól és Regőczi Gábortól de ezekre most nem térek ki részletesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése