2011. május 23., hétfő

Bővebben a biorezonanciáról



A biorezonancia egy 1963 óta létező, fájdalommentes, egyszerű állapot-felméréses módszer.
Segítségével megismerjük szervezetünk jelenlegi állapotát, és felmérjük annak igényeit.
Mivel a biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja, ezek a folyamatok a legfontosabbak, ugyanis egy szerv betegségét mindig megelőzi egy káros elektromágneses ingadozás.
A biorezonanciás mérés azon alapszik, hogy az életfolyamatokat elektromágneses hullámok és rezgések irányítják, azaz egészséges és beteg szerveink különféle rezgéseket bocsátanak ki. E rezgések precízen tájékoztatnak a szervezet minden részéről, segítségükkel kimutatható egy adott szerv betegsége, gyengesége, valamint a szervezetben jelen lévő mérgező, káros anyagok is, esetleges öröklött hajlamok.

Egy-egy betegségnek különböző stádiumai vannak. A kezdeti stádiumban a változások molekuláris-, majd sejtszinten történnek. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság, betegségérzet, rövid ideig tartó rosszullétek, ingerlékenység és még lehetne sorolni. Mivel minden szervezet más és más, egy későbbi stádiumban már nem mindig sikerül az egészséget teljes egészében visszaállítani.

A mérés során a készülék a következő szervek állapotát méri fel: allergia, immunrendszer, baktérium, vírus, penészgomba, vitaminok, ásványi anyagok, vegetatív idegek, anyagcsere, érrendszer, nyirokrendszer, szociális stressz, gyomor, bélflóra, prosztata/petefészek, máj, vese, tüdő, hormonrendszer, izületek, csontrendszer, koleszterin, candida.
A biorezonancia segítségével megvizsgálható és hatékonyan kiválasztható, milyen táplálék kiegészítők, vitaminok, vagy ásványi anyagok és táplálékok illenek leginkább a szervezet rezgéseibe, melyre a mérés során javaslatokat is teszünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése