2012. május 10., csütörtök

Nyaralás olcsón? - De hol és miből?


Most, hogy beköszöntött a nyárias tavasz, biztosan te is elgondolkodtál azon, hova is menj a családdal nyaralni! Biztosan rengeteget dolgozol, a fizetés sosem elég, és minden egyre drágább, igaz? Ha már megvan a terv, az elképzelés a nyaralást illetően, de még hiányzik az ahhoz szükséges összeg, van egy ajánlatom.

De csak akkor, ha hajlandó is vagy tenni a nyaralásodért. (Vagy bármi másért, ami fontos neked.)

Valamikor csatlakoztál a Pannonicum Klubhoz, valószínűleg azzal a reménnyel, hogy majd csurran-cseppen egy kis (nagy) pénz a zsebedbe. Ha nem titkoltad a Klubtagságodat, akkor már biztosan megérkezett a „kis” pénz. Most viszont itt a lehetőség minden régi és új tagnak arra, hogy hamar, szinte befektetés nélkül a kis pénz után a nagy pénzhez is hozzájusson – persze, ha hajlandó tenni is érte.

Visszavonásig érvényes ugyanis az, hogy minden új regisztráció esetén, ha 10 napon belül megtalálod a 2 ismerősödet, akkor máris nyereséges vagy.

Hogyan?

Az új regisztráció – akár régi tag vagy, akár új – 36.000,- Ft, amiért választhatsz 8 féle Pannonicum termék közül 4-et.


10 napon belül szólsz 2 ismerősödnek, akik szintén Klubtagok lesznek, és te máris kapsz 45.000,- Ft-ot. Vagyis 10 nap alatt nyertél 9.000,- Ft-ot tisztán és nálad a termék is!!!

Ők is szólnak 2 ismerősüknek 10 napon belül, ők is kapnak 45.000,-t. És így tovább….

Mivel egy mátrixban 14 fő van, ha minden új regisztrált tag hozza 10 napon belül a 2 ismerősét, akkor maximális idővel számolva (3 szint – 3 x 10 nap = 30 nap) 30 napon belül megkapod a másik 45.000,- Ft-ot. És az ismerőseid is, akiknek szóltál.

Szerintem, 1 hónap alatt, mellékjövedelemként nagyon jó az (45.000 + 9000) 54.000,- Ft, nem?
Szerinted az a 2 ismerősöd, akiknek szóltál, hálásak lesznek neked, hogy kaptak 54.000,-t?
Naná, hogy hálásak lesznek!

Mit tettél ezért a pénzért? Választottál 4 db terméket, azt, amelyikre szükséged van, vagy amelyik ízlik és szóltál 2 ismerősödnek. Egyetlen vásárlással kerestél 54.000,- Ft-ot.

És ne feledd, Klubtagként további jutalékokra vagy jogosult, használhatod a Vodafone flotta telefont és még nyaralni is olcsóbban mehetsz a Uniqum Club Travel jóvoltából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése