2011. december 27., kedd

A minap a facebookon szörfölgetve akadtam rá egy bizonyos videóra, amin egy ismert, hazai orvos - aki táplálékkiegészítőket és vitaminokat forgalmaz - beszélt a C-vitaminról. Szinte mindenki számára örök probléma a C- vitaminnal kapcsolatban, hogy mennyi is az annyi, vagyis, hogy mennyi legyen a napi elfogyasztott mennyiség. Az RDA (ajánlott napi mennyiség) 60-80 mg körül van, de sokan ezt nevetségesen kevésnek találják és Szentgyörgyi Alberthez hasonlóan napi több gramm C-vitamint is fogyasztanak. Sokan vitatják, hogy ez káros lenne a szervezetre, mások vesekőképződésre figyelmeztetnek.
Az tény, hogy a C-vitamin az egyik legjobb immunerősítő, s lehet, hogy a  kérdésre a válasz nem is csak a mennyiségben, hanem a minőségben is rejlik?
Az alábbi cikk összehasonlítja a C-vitamint és annak mesterséges formáját, az aszkorbinsavat. Kiderül, hogy a legjobb a természetes C-vitamin tartalmú készítmények fogyasztása. hiszen azok a C-vitamin tökéletes felszívódásához szükséges vivő és ballanszírozó anyagokat is tartalmazzák.

                  C-vitamin kontra aszkorbinsav

Válassza a Pannonicum Vita C készítményét, mely garantáltan természetes formában látja el szervezetét C-vitaminnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése