2011. november 29., kedd

Reformula - a természetes fogyókúrához!

Összetevői: 21% ananász, 16% cékla, 12% vörös hagyma, 8% zeller, 6-6 % fokhagyma, chrolella, citromfű, kamilla, zsálya, gyömbér, fahéj, 4% kakukkfű, 3% borsmenta.


Az ananász gazdag biotinban, B12 vitaminban, E és C-vitaminban és még 16-féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Természetes gyógyszer, nagyon magas a bromelain tartalma, ami nagy szerepet játszik a fehérjék emésztésében és a zsírbontásban is. Hatékonysága abban rejlik, hogy meggyorsítja az emésztést illetve segít a salakanyagok gyorsabb kiürítésében.

A cékla igen magas a kalcium, foszfor, vas, nátrium, kálium, kén, A-, B- és C-vitamin tartalommal bír, káliumtartalmának köszönhetően fogyasztásával növekszik az állóképesség, növekednek az izmok, felgyorsul a nyirokmirigyek munkája. A nyers cékla vérképző, gátolja a rákos sejtek szaporodását, fokozza a sejtek oxigénellátását és hatásos védelmet nyújt bél és gyomorrák ellen. Cukortartalma magas de kalóriatartalma alacsony így fogyókúrához is ajánlott. 

A zellernek gomba és baktériumölő hatása van a belekben, vízhajtó és egyértelműen fogyaszt, mivel aktivizálja a szénhidrát anyagcserét. Kész B-vitamin csomag, oldja a feszültséget, a depressziót, erősíti az idegeket, táplálja a bőrt, a szemet, a hajat. Ha megfőzzük, sokat veszít jótékony hatásából.

A hagyma sok folsavat, vasat, cinket és C-vitamint tartalmaz. Szabályozza az étvágyat, fokozza a stresszhormonok elválasztását. Erősíti a gyomor, bél nyálkahártyát, mivel a hagyma az allicin és más kéntartalmú vegyületek valóságos gyára, mely erős antibakteriális hatású. Erősíti a szívműködést, a vérkeringést. Magas vérnyomás ellen a legjobb (aki túlsúlyos, általában magas a vérnyomása is). Nyersen a legjobb, a Reformula összetevőjeként pedig garantáltan nem irritálja az érzékeny gyomrot sem.

A fokhagyma allicinje szinte felkorbácsolja a vérkeringést, megfiatalít, karcsúvá tesz és méregtelenít. Valamennyi szív-és érrendszeri problémára kiváló (magas vérzsír, meszesedés, visszér, vérnyomásproblémák). Segíti a fogyókúra eredményességét, és jó emésztési zavarok esetén is

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése