2012. április 10., kedd

Elindult a romániai előregisztráció!

Kedves Pannonicum Tagok, Kedves régi/új Érdeklődők!

Fantasztikus új lehetőség nyílik mindenkinek, akinek volt szerencséje bármilyen formában is találkozni a Pannonicum céggel ill. annak termékeivel.
Tagjaink bizonyára tudják, hogy a Pannonicum Kft. nemcsak hazánkban, hanem már a külföldi piacokon is jelen van. Tavaly nyáron nyitotta meg a lengyelországi piacot, ahová a magyarok vásárolhattak befektetési céllal pozíciókat. A pozíciókért természetesen ugyanúgy megkapta mindenki a 4db terméket. Szerencsére sokan felismerték a lehetőséget, hiszen rengetek magyar pozíció került megvételre, még az első lengyel regisztráció előtt. Ez azért is volt roppant kedvező számunkra, mert a lengyel rendszerbe nem kellett beletenni azt a hálózatépítős munkát, amit egyébként a magyar rendszerbe meg kell(ene) tennie minden tagnak….. és már nagyon sokan meg is kapták első, második lengyelországi jutalékukat….
A jó hír az, hogy márciustól elindult a romániai előregisztráció, amiben, hasonlóan a lengyelországihoz, a mátrixunk teteje először magyar tagokkal lesz feltöltve, és csak utána kerülnek be a román regisztráltak. Itt szintén befektetési céllal vehetünk pozíciókat, tehát nem kell hozni (de lehet!) az új ismerősöket. Természetesen azért, mert nem kötelező, ne hagyjátok ki a barátaitokat, ismerőseiteket a pénzkeresetből! Nyugodtan szóljatok mindenkinek! A pozíciók iránti igényeket minél előbb jelezzétek, hogy a magyarok számára fenntartott mátrixban minél magasabban kapjatok helyet!
A pozíció ára 39.000,- Forint, melyért jár a 4db szabadon választott Pannonicum gyümölcs- vagy zöldségpor. A jutalékot feltöltött mátrix esetén (14 fő alattad) fizetik ki készpénzben vagy bankszámlára, az aznapi árfolyamon.Gondoljatok csak bele: 1 év alatt ez a kis pénz (39ezer) mennyit kamatozna a bankban? 1-2 ezer forintnál nem többet. Itt viszont hamar megduplázhatod, sőt, megsokszorozhatod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése